Parbrize.net

Pret reparatie parbriz ieftin!

Reparatie parbriz

Completeaza corect toate campurile


Una dintre cele mai importante piese ale automobilului tau este parbrizul. Desi adesea il ignori, acesta iti ofera siguranta atunci cand rulezi cu viteze mari, participa la confortul din habitaclu si iti asigura vizibilitatea necesara. Parbrizul este o componenta a automobilului care de la aparitia sa, din 1904, a evoluat constant. A inceput ca o simpla foaie de sticla si a acumulat rand pe rand noi tehnologii: realizarea din sticla securizata, dotarea cu folii care tin cioburile cat mai compacte, senzori de ploaie, senzori de lumina, camere de supraveghere, etc.

Din pacate, cu toate tehnologiile pe care le inglobeaza un parbriz, acesta nu este ferit 100% de riscul de a se sparge. Este adevarat ca majoritatea masinilor ajung sa ruleze de-a lungul intregii vieti cu acelasi parbriz, insa exista numeroase situatii in care aceasta foaie de sticla are de suferit:

  • Poate sa fie sparta de o piatra sarita de pe drum;
  • Poate sa fie slabita de trantirile repetate ale usii si sa cedeze in urma unor socuri minore;
  • Poate sa cedeze in urma unui accident;
  • Poate sa fie victima capriciilor naturii, cum ar fi grindina.

Atunci cand ti se sparge parbrizul, provocarea cea mai mare a proprietarului unei masini este aceea de a ajunge in service cu masina. Tocmai de aceea, noi venim cu o solutie: livrare si montare parbrize la domiciliu, in Bucuresti, Ilfov si localitatile din imediata apropiere.

De ce sa apelezi la noi?

De-a lungul timpului ne-am specializat in tot ceea ce inseamna geamuri auto si reusim sa oferim o diversitate foarte mare de parbrize, geamuri laterale si lunete, produse de branduri mari precum Pilkington sau Fuyao. Indiferent de masina pe care o conduci, ai toate sansele sa gasesti parbrizul potrivit la noi. Avem o diversitate uriasa de modele si ne asiguram ca parbrizul pe care il comanzi este perfect pentru masina ta. Printre lucrurile care ne evidentiaza se numara si urmatoarele:

  • Raspundem prompt la orice solicitare. Stim cat de neplacut este sa nu iti poti folosi masina, asadar, ne asiguram ca raspundem imediat si livram rapid parbrizul de care ai nevoie;
  • Comercializam doar produse de foarte buna calitate. Inainte de fiecare livrare verificam cu atentie produsul pe care il vindem, pentru a ne asigura ca este perfect;
  • Transportam fiecare parbriz cu mijloace proprii, evitand sa apelam la curieri. In felul acesta de-a lungul procesului de transport nu exista niciun risc;
  • Oferim montaj specializat, direct la tine acasa. Daca locuiesti in Bucuresti, Ilfov sau la o distanta rezonabila de Bucuresti, venim la tine cu parbrizul, il montam si iti oferim o garantie atractiva de 24 de luni.

Ce trebuie sa faci pentru a preveni spargerea parbrizului?

Unele accidente sau evenimente neplacute, cum ar fi grindina, nu le poti preveni. Totusi, poti proteja geamul prin cateva actiuni simple, cum ar fi curatarea frecventa de praf, folosirea unor stergatoare moi, de buna calitate, evitarea trantirii usilor si conducerea prudenta, mai ales in zonele in care drumul este pietruit.

Furnizorii nostri de parbrize sunt :
Reparam parbrize si pentru urmatoarele marci :


© Copyright 2024 Parbriz.net

Partener Anunturi Parbrize