Parbrize.net

Pret luneta ieftina!

Luneta


Atunci cand achizitionam o masina, atentia noastra se indreapta asupra motorizarii si asupra finisajelor interioare. Geamurile sunt adeseori trecute cu vederea, desi sunt cel putin la fel de importante ca orice alta piesa.

Parbrizul, luneta sau geamurile laterale au un rol esential in asigurarea dozei de confort din interiorul habitaclului, in izolarea termica a masinii si in izolarea fonica.

In urma cu mai bine de 100 de ani, atunci cand au fost folosite pentru prima data geamuri auto, acestea erau total diferite de cele de astazi. Primele parbrize au fost montate in 1904 si deserveau niste masini decapotate, fara geamuri laterale si luneta. Acestea erau realizate din sticla si atunci cand se spargeau prezentau un pericol serios pentru soferi si pasageri. Partea cu adevarat neplacuta pentru soferii vremii era ca parbrizele erau un accesoriu de lux, pe care putini si-l permiteau. Incetul cu incetul insa, s-a dezvoltat sticla securizata, tehnologia a devenit din ce in ce mai ieftina iar geamurile au inceput sa imbrace masina din toate partile.

Astazi, este de neconceput o masina fara geamuri laterale si fara luneta, iar luneta este dotata cu la fel de multe tehnologii ca si parbrizul. In aceasta se gasesc sisteme de incalzire si dezaburire, camere, tot felul de senzori si o tehnologie de constructie care o face foarte rezistenta. Cu toata tehnologia inglobata insa, luneta prezinta totusi riscul de a se sparge, ceea ce necesita inlocuirea.

Inlocuim lunete pentru orice brand auto si oferim servicii complexe

In momentul in care ai nevoie de inlocuirea lunetei auto, ne poti suna pe noi. Pe Parbriz.net poti gasi o echipa de oameni profesionisti, pasionati de geamuri auto, care iti recomanda cele mai bune solutii pentru automobilul tau.

Avem o gama extrem de variata de produse, in asa fel incat sa acoperim toate cerintele si sa ne vedem fiecare client multumit. Comercializam atat lunete originale, cat si lunete produse de branduri mari precum AGC, Guardian sau Benson si ne asiguram ca fiecare produs pe care il livram ajunge la destinatie in stare perfecta.

Pentru asta, livrarea o facem noi, protejand geamul de-a lungul intregului traseu. Odata ajunsi la destinatie te ajutam si cu montajul. Avem o echipa de profesionisti care monteaza parbrize si lunete la domiciliu, in asa fel incat sa te scuteasca de orice stres.

De ce noi?

  • Pentru ca venim la tine acasa, scutindu-te de deplasarea pana la un service autorizat;
  • Pentru ca avem cele mai mici preturi de pe piata pentru lunete originale si aftermarket;
  • Pentru ca asiguram un montaj de buna calitate, pentru care oferim garantie de 24 de luni;
  • Pentru ca avem o varietate uriasa de produse din care poti alege si care pot creste doza de confort si de siguranta din interiorul autovehiculului tau;
  • Pentru ca ne poti suna oricand si raspundem imediat solicitarilor. Stim cat de dificil este sa nu ai geamuri functionale pe automobil, asadar, ne grabim sa iti rezolvam cat mai repede problema.

Furnizorii nostri de lunete sunt :
Avem lunete si pentru urmatoarele marci :


© Copyright 2024 Parbriz.net

Partener Anunturi Parbrize