Parbrize.net

Pret geam lateral ieftin!

Geam


Daca in primii ani in care s-au folosit geamuri pentru automobile acestea erau reprezentate doar din parbrize din sticla, ulterior geamurile au inceput sa fie prezente peste tot. Astazi, orice automobil are atat parbriz, cat si geamuri laterale sau luneta, iar scopul acestor foi de sticla este cat se poate de clar:

  • Asigura confort in interiorul autovehiculului;
  • Fac masina mai aerodinamica, ajutand-o sa circule mai repede;
  • Ofera protectie impotriva prafului, a elementelor poluante din aer, a polenului si chiar a obiectelor care ar putea sa raneasca pasagerii.

Cel mai adesea, accentul se pune asupra parbrizului si asupra lunetei, deoarece sunt cele mai folosite si cele mai mari. Geamurile laterale sunt si ele destul de importante, insa. Acestea contribuie la vizibilitatea de pe drum si ofera foarte multa protectie in mod direct. La fel ca si celelalte geamuri auto, cele laterale pot ingloba o serie de tehnologii moderne cu ajutorul carora sa se poata obtine confort acustic, confort atmosferic, flexibilitate in utilizare, siguranta si confort termic.

Ai putea crede ca toate aceste tehnologii sunt scumpe, insa realitatea este cu totul si cu totul alta. In magazinul nostru poti gasi o multime de modele de geamuri laterale la cel mai bun pret.

Gasesti geamul potrivit indiferent de tipul masinii pe care o conduci

Poti gasi geamul lateral perfect, indiferent ca ai o masina noua sau ca ai o masina fabricata in urma cu 15-20 de ani. Colaboram cu producatori de renume mondial, asigurandu-ne ca odata trimise, geamurile isi fac treaba foarte bine. Pe langa geamuri de calitate pe care le poti achizitiona la preturi atractive, oferim si o serie de alte servicii:

  • Iti oferim suport pentru a gasi geamul potrivit pentru automobilul tau;
  • Transportam geamurile in regim propriu pana la tine acasa. De-a lungul transportului avem grija ca produsele transportate sa nu se zgarie sau sa se deterioreze in orice alt fel;
  • Oferim montaj. Pe langa faptul ca vindem geamuri auto, asiguram si montaj. Montajul il facem direct la tine acasa si de cele mai multe ori nu dureaza mai mult de 40-50 de minute.

Pentru fiecare montaj realizat, oferim o garantie de 2 ani de zile.

Cum ingrijesti greamul odata ce l-ai inlocuit?

Dupa ce ai inlocuint un geam auto, indiferent ca este geam lateral, parbriz sau luneta, este bine sa acorzi putin efort ingrijirii lui. Procesul de ingrijire nu este unui complicat, insa necesita o serie de pasi pentru a fi dus la bun sfarsit.

Astfel, este bine sa iti cureti masina frecvent, pentru a nu ramane praf pe geamuri. De regula, praful poate grabi fragilizarea foilor de sticla. De asemenea, este bine sa eviti trantirea usilor, sa folosesti doar solutii de buna calitate iar atunci cand circuli pe drumuri cu putential periculos ( cu pietris sau criblura), este bine sa conduci cat se poate de prudent.

In mod normal, greamurile auto nu se sparg asa usor, cu atat mai mult geamurile laterale. Daca ai avut ghinionul ca unul dintre geamurile masinii tale sa se sparga insa, te asteptam aici.

Furnizorii nostri de geamuri sunt :
Avem geamuri si pentru urmatoarele marci :


© Copyright 2024 Parbriz.net

Partener Anunturi Parbrize